ПРОМОЦИЈА!

FANTASTICO 5m BOLO

2.430,00 ден

ШИФРА: Не е достапно Категории: , , Ознаки: ,

Опис

Должина

Затворена долж.

Акција

Секции

500 cm

126 cm

5-25 g

5

Дополнителни информации

Тежина 197 g
Димензии Не е достапно
Големина

5 m