ПРОМОЦИЈА!

DYNAMIC 3m/4m BOLO

570,00 ден720,00 ден

  • TS-Окца
ШИФРА: 113113400 Категории: , , , Ознака:

Опис

Должина

Затворена долж.

Акција

Секции

400 cm

--

До 30 g

--

 

Дополнителни информации

Тежина Не е достапно
Големина

3 m, 4 m