ПРОМОЦИЈА!

TITAN CARP 3.6m 3.5lb 2PCS

1.150,00 ден

ШИФРА: Не е достапно Категории: , Ознака:

Опис

Должина

Затворена долж.

Акција

Секции

360 cm

--

3,5 lbs

2

Дополнителни информации

Димензии Не е достапно
Големина

3,60 m