ПРОМОЦИЈА!

AQUATEAM 5m POLE

1.250,00 ден

ШИФРА: Не е достапно Категории: , , Ознака:

Опис

Должина

Затворена долж.

Акција

Секции

500cm

--

Up to 30g

5

600cm

--

Up to 30g

6

Дополнителни информации

Тежина Не е достапно
Големини

5 m, 6 m