ПРОМОЦИЈА!

AQUATEAM 4m/5m BOLO

1.360,00 ден1.680,00 ден

ШИФРА: Не е достапно Категории: , , Ознака:

Опис

Должина

Затворена долж.

Акција

Секции

400cm

126cm

До 30 g

4

500cm

128cm

До 30 g

5

600cm

130cm

До 30 g

6

Дополнителни информации

Тежина Не е достапно
Големини

4m, 5 m, 6 m