ПРОМОЦИЈА!

PIRATES 1.8m-3.6m 30-60g Tele

280,00 ден440,00 ден

ШИФРА: Не е достапно Категории: , , , Ознака:

Опис

Должина

Затворена долж.

Акција

Секции

180 cm

45 cm

30-60 g

5

210 cm

--

30-60 g

5

240 cm

53 cm

30-60 g

5

270 cm

59 cm

30-60 g

5

300 cm

63 cm

30-60 g

5

Дополнителни информации

Големини

1,8 m, 2,1 m, 2,4 m, 2,7 m, 3,0 m