BITE ALARM EXC 20

770,00 ден

ШИФРА: 980569689 Категории: ,

Опис

Extra CARP Art. 56-9689 – EXC 20 BITE ALARM:

Водоотпорен аларм со светлосни и звучни сигнали дизајниран за професионален риболов на крап. Опремен е со 3 различни копчиња: V-копче за јачина на звук, T-копче за прилагодување тон и On/Off копче за вклучување/исклучување.

  • Koличина: 1 per blister pack
  • Power supply: 12V battery