СПОМБ РАКЕТА ЖОЛТА

240,00 ден

Производот го нема на залиха

ШИФРА: 9451740000 Категорија:

Опис

Мошне корисна алатка за фидер риболов, може брзо да се надополни и повторно да се фрла.

Пружинскиот механизам се отвара со притискање на копчето на врвот штом ракетата ќе ја допре водата.

Лесно може да се извлече со минимален напор бидејќи се лизга по површината.