ROUND RIG RINGS

125,00 ден

Опис

Extra CARP – QUICK CHANGE WITH PVC TUBE:

Затемнети нерефлектирачки прстени за да се намали сјајот при монтирање на D-риги и слично.

  • Koличина: 20 парчиња во ќесичка
  • Диjаметар: Ø 3,1 mm / Ø 3,7 mm
  • Боја: matt black

Дополнителни информации

Големина

Ø3.1mm, Ø3.7mm

Бренд

Extra Carp