ПРОМОЦИЈА!

MONSTER CARP 3.6m/3.9m 3.5lb Tele

2.250,00 ден2.340,00 ден

  • Со SIC окца
ШИФРА: Не е достапно Категории: , Ознаки: ,

Опис

Должина

Затворена долж.

Акција

Секции

360 cm

107 cm

3,5 lb

6

390 cm

107 cm

3,5 lb 

6

Дополнителни информации

Тежина Не е достапно
Димензии Не е достапно
Големина

3,6 m, 3,9 m