STARLIGHT TIP HOLDER

70,00 ден

Производот го нема на залиха

Опис

Extra CARP Art. 95-1997 – STARLIGHT TIP HOLDER:

Гумен држач за монтирање на светлечки ампули на врвот на трската.

  • Koличина: 3 парчиња во ќесичка
  • Диjаметар: Ø 4,5 mm

Дополнителни информации

Бренд

Extra Carp