SPOMB ROCKET 14.5cm

190,00 ден

ШИФРА: 943240000 Категорија:

Опис

Аеродинамичниот дизајн овозможува прецизно и ефикасно фрлање на долги растојанија дури и при силен ветер.

Може да се користи со секаков вид на различни мамки, вклучувајќи пелети, бојлие, коноп, топчиња од храна, пченка, бели црви итн.

Дополнителни информации

Димензии 145 cm