BAIT SPIKE & RINGS

70,00 ден

Опис

Extra CARP Art. 95-4003/ 4010/ 4027  – BAIT SPIKE & RINGS:

Бодликави метални шилци совршени за мамки за на кука како што се бојли, бели црви, пченка, меки пелети и многу други.

  • Koличина: 10 парчиња во ќесичка
  • Должина: 8 mm, 11 mm ,15mm

 

 

 

 

Дополнителни информации

Големини

8 mm, 11 mm, 15 mm

Бренд

Extra Carp