ПРОМОЦИЈА!

PERFETTO 5m BOLO

2.180,00 ден

ШИФРА: Не е достапно Категории: , , Ознаки: ,

Опис

Должина

Затворена долж.

Акција

Секции

500 cm

126 cm

5-25 g

5

Дополнителни информации

Тежина 185 g
Димензии Не е достапно
Големина

5 m