ПРОМОЦИЈА!

PERFETTO 6m POLE

2.330,00 ден

ШИФРА: Не е достапно Категории: , , Ознаки: ,

Опис

Должина

Затворена долж.

Акција

Секции

600 cm

126 cm

5-25 g

6

Дополнителни информации

Тежина 240 g
Димензии Не е достапно
Големина

6 m