МРЕЖА КОНЧАНА

60,00 ден190,00 ден

ШИФРА: Не е достапно Категории: , ,

Дополнителни информации

Димензии Не е достапно
Големина

3 30*45 cm, 3 30*65 cm, 3 45*70 cm, 4 29*65 cm, 4 29*80 cm, 4 32*85 cm, 5 25*95 cm, 5 28*120 cm, 5 32*125 cm, 5 35*140 cm