ПЛАСТИЧНА КУТИЈА 101

100,00 ден

ШИФРА: Не е достапно Категории: ,

Опис

Димензии: 155x98x31mm

Дополнителни информации

Димензии 15,5 × 9,8 × 3,1 cm
Прегради

3, 6, 10, 13, 15