EXC PVA BAG

110,00 ден120,00 ден

Опис

Extra CARP – PVA BAGS: 

PVA ќесите целосно и брзо се раствораат кога ќе дојдат во контакт со вода. Содржината на ќесичката потоа се шири околу јадицата, создавајќи оптимална средина за привлекување риби.

Совршени за создавање на компактно место за хранење на кое било растојание и во секоја ситуација.

  • Koличина: 10 pcs per bag
  • Должина: 14 cm, 19 cm

Дополнителни информации

Големина

70 X 140mm, 70 X 190mm

Бренд

Extra Carp