SOI W/RING | SOIW-NK/BN

100,00 ден

  • SOIW-NK 3400
  • SOIW-BN 3401
ШИФРА: Не е достапно Категории: ,

Дополнителни информации

Боја

NK, BN

Големини

3/0, 4/0, 5/0, 6/0, 7/0, 8/0, 9/0, 10/0, 11/0