Splash 50ml

200,00 ден

ШИФРА: Не е достапно Категории: , , ,

Опис

Во методот на риболов максимално се ценат силните ароми со висока концентрација, кои привлекуваат внимание кон себе со експлозивно растворање во првите моменти по леењето. Прскањето привлекува љубопитниот крап и тревниот крап не само со неговиот вкус, туку и со спектакуларни облаци. Во текот на тестовите беа направени извонредни улови, а исто така беше докажано безброј пати во натпреварувачки услови. Во однос на текстурата, тој е прилично умерено густ, што овозможува повеќенаменска употреба. Може да се примени не само на методски корпи и мамки, туку подеднакво погодна храна за жито, на пр. за ароматизирање и боење на слатка пченка. Во случај на житарки, нанесувањето треба да се направи пред почетокот на риболовот, така што аромите и боите можат доволно да се апсорбираат од зрната, но исто така може да се користи со совршена ефикасност за ароматизирање на пелети и болили. Аромите за секој член се исклучително силни, есенциите што ги користи рибата може да ги почувствува оддалеку, а овде ја прекинавме традицијата и ја одбравме секоја арома така што, покрај нејзината привлечност, во извесна смисла е и следбеник на трендот. или дури и креатор на трендови. Со нивна употреба, јасно го покажуваме патот на рибата во насока на нашата кошница и со тоа ја зголемуваме шансата нашата целна риба да ја најде нашата мамка во најкус можен рок. Пакување: 50ml/шише

Дополнителни информации

Тежина Не е достапно
Арома

mango, monster crab