Joker wafters 5mm – 15gr / 8mm – 18gr

230,00 ден

ШИФРА: Не е достапно Категории: , , ,

Опис

Како што сугерира името, оваа мамка е вистински шегаџија. Оваа критично лесна обланда се докажа на безброј натпревари и им помогна на нашите натпреварувачи да постигнат подобри резултати. Неговата пловност е таква што кога се користи десната кука, мамката се навалува нагоре, а со тоа го олеснува уловот, а исто така се движи во насока на најмалото вшмукување на рибата. Повеќебојните мамки веќе не се непознати меѓу риболовците и се користат со задоволство. За обландите што ги нудиме, создадовме возбудливи комбинации на бои и вкусови за рибите, кои постојано добро функционираа за време на тестовите, а имаше безброј ситуации кога требаше да се посегне по овие мамки. Покрај верзиите од осум милиметри, подготвивме и серија од пет милиметри, која ви помага да залакнете и во екстремни ситуации, а при риболов со ладна вода, кога може да се земат предвид само најмалите куки, оваа помала верзија е одличен избор. Помалата обланда треба да се понуди на пократок шил за мамка. Csali е целосно во четири сезони, така што може ефикасно да се користи од одмрзнување до замрзнување. Пакување: 5mm – 15гр / 8mm – 18гр

Дополнителни информации

Тежина Не е достапно
Арома

5mm – pineapple-coconut, 8mm – krill-garlic, 8mm – pineapple-coconut, 8mm – butyric acid-banana