QuickLiq 250ml

150,00 ден

ШИФРА: Не е достапно Категории: , , ,

Опис

Како што сугерира името, ова е арома течност со брзо дејство. Иако содржи доволно висока доза на арома, сепак е различно. Во зависност од различните вкусови, препорачуваме да го користите од рана пролет до доцна есен. Го препорачуваме првенствено за посипување и ароматизирање на готови мешавини за добиточна храна, пелети за добиточна храна и други мамки. За таа цел при неговото производство користевме носечки материјал кој подобро се лепи на површината на цврстите состојки, но брзо се раствора кога ќе влезе во вода, па брзо го врши своето дејство. Пакување: 250 ml/шише

Дополнителни информации

Тежина Не е достапно
Арома

halibut, forest strawberry, liver, vanilla