BAIT ELASTIC BANDS

70,00 ден

Опис

Extra CARP Art. 95-9784 / 9791 – BAIT ELASTIC BANDS: 

Овие еластични ленти се идеална алатка за лесно прицврстување на пелети на куката. Еластичните прстени се проѕирни и затоа не се истакнуваат кога се околу мамката.

Помалата големина (5,5 мм) е особено погодна за помали боилови, пелети и честички. Големата големина (8,5 мм) е главно за нормални боилови и поголеми пелети.

  • Koличина: 18 парчиња во ќесичка
  • Диjаметар: Ø 5,5 mm / Ø 8,5 mm
  • Боја: проѕирна

 

Дополнителни информации

Големини

5,5 mm, 8,5 mm

Бренд

Extra Carp