CAMOU VIPER 20 m

210,00 ден

Опис

EXC – CAMOU VIPER BRAIDED LEADER:

Camou Viper е дизајниран за изработка на ригови со високи перформанси, конецот лесно добива форма и лежи на дното на водата благодарение на неговата мека структура. Црно-зелената маскирна шема го прави речиси невидлив на кој било воден терен.

Главните карактеристики на оваа плетенка се врвната цврстина на јазлите и високата отпорност на триење.

  • Јачина: 20 lb (9,07 kg) , 25 lb (11,33 kg).
  • Должина: 20 m
  • Боја: Црно - зелена

Дополнителни информации

Капацитет

15lb, 20lb, 25lb, 35lb

Бренд

Extra Carp