Favorite dumbell Neon 5mm – 15gr / 8mm – 18gr / XL 12mm – 20gr

230,00 ден

ШИФРА: Не е достапно Категории: , , ,

Опис

5mm/8mm

Во риболовот со помош на методот, мамката е дел од системот и важен фактор е каснувањето да се случи што е можно поскоро. Го подготвивме семејството на мамки што влијае на сетилата на рибата со сите свои својства, што ја прави речиси неизбежна за неа. Впечатливите бои, силните ароми и совршената пловност ги карактеризираат овие тегови. На барање на нашите клиенти, една кутија содржи една боја, така што треба само да ја изберете вистинската. Покрај основната верзија од осум милиметри, направивме и помала верзија од пет милиметри, која добро се држи во разладена вода и во конкурентни услови. Текстурата на мамките е таква што може да се понудат на шилци или на обрачи за пелети. Пакување 5mm – 15гр/кутија; 8mm – 18гр/кутија;

XL 12mm

Нашите неонски обланди се лидери во нашата продажна статистика со години, а огромното мнозинство на риболовци сакаат да ги користат и во секојдневни и во конкурентни услови. Ја направивме оваа поголема верзија бидејќи пазарот повторно бара мамки со селективна, но сепак мала тежина. Може да се појават многу ситуации кога ситната платика или платика ќе го попречат риболовот, во тој случај ви треба алтернатива што ќе ја одбере белата риба со нејзината огромна големина, но сепак ќе остави примамлив залак за крапот. Нивните пробни риболовци направија многу тестови не само со рамна метода, туку и со ребрести корпа, а овие одлични вафтери извонредно се покажаа и овде. Во однос на неговата пловност, сè уште припаѓа на категоријата за подигнување на шипки, но за помали куки вреди да се тестира во контејнер со вода за мамката да биде во вистинската положба. Ништо не сменивме во составот на обландите, па сè уште можете да ја купите висококвалитетната, сигурна мамка на која сте навикнати. Вкусовите се исти како и веќе популарните и прифатени вкусови. Со нанижување на две или повеќе очи заедно, покрај соодветната техника, селективниот ефект на мамката може дополнително да се зголеми и, доколку е соодветно, да ги таргетираме капиталните поединци од водното подрачје. Варијацијата на различни комбинации на бои дополнително го зголемува визуелниот стимул и води до поуспешен риболов. Големина: 12мм Пакување 20гр/кутија

Дополнителни информации

Тежина Не е достапно
Арома

5mm – halibut-krill, 5mm – chocolate-strawberry, 8mm – red fruity, 8mm – pineapple-butyric acid, 8mm – halibut-krill, XL 12mm – halibut-krill, XL 12mm – chocolate-strawberry