СОЛЗА ОЛОВО СО СИЛИКОН

55,00 ден80,00 ден

ШИФРА: Не е достапно Категорија:

Дополнителни информации

Големина

1,0 g, 1,5 g, 2,0 g, 2,5g, 3,0 g, 4,0 g, 5,0 g, 6,0 g, 7,0 g, 8,0 g, 9,0 g, 10,0 g, 12,0 g, 15,0 g