ПРОМОЦИЈА!

LUNA 1.8m-2.7m 2PCS

1.200,00 ден1.520,00 ден

  • 2pcs Carbon rods 
  • Cork handle
  • Со SIC окца
ШИФРА: Не е достапно Категории: , , Ознака:

Опис

Должина

Затворена долж.

Акција

Секции

180 cm

--

10-30 g

2

210 cm

--

10-30 g

2

240 cm

--

15-40 g

2

270 cm

--

15-40g

2

Дополнителни информации

Тежина Не е достапно
Димензии Не е достапно
Големина

1,8 m, 2,1 m, 2,4 m, 2,7 m