SAFETY CLIPS WITH CAMO TUBING

100,00 ден

ШИФРА: 95-7944 Категорија:

Опис

Extra CARP Аrt. 95-7944 – SAFETY CLIPS WITH CAMO TUBING:

Монтиран систем за крап кој се состои од оловен стегач со камуфлажно црево и вртлив прстен со големина 8.

  • Koличина: 3 sets per bag
  • Боја: проѕирно кафеавa
  • Должина: 30 cm

Дополнителни информации

Димензии 30 cm
Бренд

Extra Carp