ПРОМОЦИЈА!

ULTRA CARP 1000 M

280,00 ден460,00 ден

Боја: темно зелена

ШИФРА: 3911100 Категории: , ,

Опис

  • Напредна маскирна боја на конецот
  • Одлични перформанси за кастинг
  • Висока отпорност на триење
  • Висока јачина на јазли
  • Color DARK GREEN

Дополнителни информации

Големини

0,28 mm, 0,30 mm, 0,33 mm, 0,35 mm, 0,37 mm, 0,40 mm, 0,45 mm, 0,50 mm