ПОДВОДНИ МУШИЦИ

30,00 ден

Опис

Поседуваме асортиман на повеќе различни достапни бои, големини на куки и модели на инсекти - овозможувајќи опции за риболов во различни услови. Наменети за употреба под вода. Избор на мушички достапен само директно во продавница.

  • Избор на повеќе бои
  • Различни модели на бубачки
  • Разновидни стилови - за сите сезони