CARP TOOL SET EXC 7080

150,00 ден

Опис

Extra CARP Art. 95-7080 – CARP TOOL SET EXC 7080:

Комплетот алатки овозможува подготовка на инсталации и обликување на конецот за риболов на крап, иглите се опремени со удобни рамни рачки во различни бои.

Kомплетот содржи:

  • 1 x Stringer Needle – needle for stringing PVA
  • 1 x Splicing Needle
  • 1 x Boilie Drill
  • 1 x Knot Puller

Дополнителни информации

Бренд

Extra Carp