ПРОМОЦИЈА!

CHAMPION 5m/6m POLE

1.180,00 ден1.410,00 ден

ШИФРА: Не е достапно Категории: , , Ознака:

Опис

Должина

Затворена долж.

Акција

Секции

500 cm

--

5-25 g

5

600 cm

--

5-25 g

6

Дополнителни информации

Тежина Не е достапно
Големини

5 m, 6 m